13:00

Horndals IF

Referat: Slätta SK Svart - Horndals IF

Slätta SK Svart - Horndals IF 3-4 (0-1, 3-2, 0-1)

Skön vinst i dagens bortamatch mot Slätta. Vi gjorde en riktigt bra match och kunde vinna med 3-4 efter periodssiffrorna 0-1, 3-2, 0-1.

Vi började matchen kanonbra både anfallsmässigt och försvarsmässigt. Fantasi och fint spel framåt samt bra omställning till försvar när Slätta fick bollen. Axel Sjöström gjorde 0-1 i 15:e matchminuten efter att själv ha snott bollen av motståndarna. Sista delen av första perioden blev vi lite försiktiga och tillät Slätta ha mer boll.

Andra perioden började som första avslutade, alltså mer bollinnehav av Slätta. De var då hungrigare än oss och var oftast först på bollen. Under den perioden vände de till ledning med 3-2 innan Tove Karlsson-Mård kunde kvittera till 3-3 innan periodvilan. Fint skott efter att Abdullah Tai passat till henne på vänsterkanten.

I sista perioden tog vi över igen. Vi kände att vi hade chansen till vinst och alla steppade upp ett hack rent inställningsmässigt. Mål redan i andra minuten då Leo Nilsson kom igenom i mitten och placerade bollen i mål, hör och häpna med högerdojan... ;o) Framspelare denna gång, Tove Karlsson-Mård. Efter det kändes det aldrig riktigt farligt och vi kunde hålla undan till en skön och rättvis seger.

Grattis också till Tove Karlsson-Mård som fick det gröna Fair Play-kortet för sjysst spel.